Carriwell hos BabySam

En voksende mave kan for mange være en stor belastning for kroppen, og derfor får rigtig mange stor glæde af at bruge støttebælter eller støttetrusser, og det er her Carriwell kommer ind i billedet – og de formår endda at gøre det på en elegant måde, som oftest slet ikke kan ses under det normale tøj.

 

Til dig som er gravid

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at vi hos BabySam er forhandler af det populære Carriwell. Ikke nok med, at vi tilbyder et hav af lækre ting og sager til din baby, så er det også af høj prioritet for os, at du som gravid får en god oplevelse. Derfor finder du forskellige produkter her hos os, som gør livet som kommende eller ammende mor noget nemmere. Fra Carriwell finder du både badedragter, BH’er, støttebælter og toppe, der er designet til din gravide krop, og som gør det nemmere for dig, når du skal amme. Støttebælterne er en stor hjælp til dig, der er i sidste trimester af graviditeten. Når maven begynder at være tung, så vil du sætte pris på et bælte, der både støtter og løfter din mave, og som samtidig lindre ryg- og lændesmerter. De populære amme bh’er er også nogen, du er nødt til at eje. Det sømløse materiale er ikke kun utrolig behageligt at have på, men det sørger også for, at mælken får frit løb og ikke bliver bremset af stive materialer eller bøjler.

 

Forkæl dig selv

Venter du barn, så gælder det om at gøre livet så nemt for dig selv som overhovedet muligt, og hertil findes der mange forskellige ting, du kan investere i. Hos BabySam forhandler vi selvfølgelig alt det, du måtte have brug for, og produkter fra Carriwell er blot en af de ting. Du kan også tage et kig på vores graviditetspuder, ammeindlæg og brystpumper, som alle er skabt til dig, der venter barn eller har et spædbarn derhjemme. Derudover har vi selvfølgelig alt det du måtte mangle i vogne, autostole, tøj, legetøj, møbler og så videre. Handler du her på siden i dag, så kan du se frem til at modtage dine varer i løbet af kun 1-3 hverdage.