Relevans
1 produkter
Shop by
Nulstil
 • (1)
Lagerstatus
Nulstil
 • (1)
Mærke
Nulstil
 • (1)
Kategori
Nulstil
Viser 1 ud af 1 produkter
Vis alle
Relevans
 • Hynde Basic bord DE12 - OBS: hynde med kant.
  Carpenter
  Hynde Basic bord DE12 - OBS: hynde med kant.
  439,20 DKK
  Før: 549,00 DKK
  Online
  Spar 20%
Side 1 ud af 1 | 1 ud af 1 produkter
1

Carpenter – bringer komfort til dit liv

Siden deres begyndelse har sortimentet udviklingen sig markant – i dag har Carpenter op til 75 forskellige skumtyper på menuen og alle sammen med forskellige egenskaber og funktioner. Derfor kan du med garanti finde et skumprodukt, du vil have glæde af og som kan dække dit behov. Alle af deres skumprodukter bliver fremstillet på deres egen fabrik i Århus, hvor de bliver produceret gennem en kombination af viden og enestående teknologi.

 

Sengen er mere end blot et møbel – det er komfort til et bedre liv og god nattesøvn. Carpenter er nogen af de bedste på markedet, når det kommer til udviklingen af madrasser og betræk. På grund af deres store kendskab til skumtyper, bæredygtige miljømærkninger, brandkrav og anti-bakterielle test har de kunne udvikle den perfekte madras til dit barn. Veludhvilede børn er glade børn og glade børn er glade forældre. Der er ikke noget mere frustrerende end et irritabelt og søvnigt barn.

 

Igennem en nøje udviklede zoneinddeling via skæringer, perforeringer eller profilering, har de øget sovemadrassens funktionalitet og komfort og samtidigt designet en tiltagende og skøn madras. Carpenter har meget at byde på. De tilbyder skumkerner i alle dimensioner, forskellige hårdheder, rumvægt og farver, topkvalitet og stor leveringsvolume. Carpenters forskning af skum er blevet til en videnskab i sig selv.

 

Carpenter med en holdning

Carpenter har en klar holdning til miljøet og forsøger altid at være en skridt foran lovgivningen, når det kommer til beskyttelse af miljøet. De har fokus på kemikalier og forsøger at erstatte dem med mere miljøvenlige alternativer, som de udarbejder i samarbejde med deres underleverandører.

De genbruger deres skærespild. De arbejder kontant på at minimere affaldet fra deres forskellige produktioner og samtidig forsøger at reducere omkostninger til transport og samtidig minimere udledningen af CO2 fra deres fragtbiler. Carpenter bestræber sig på at opnå forskellige miljømærkninger på deres skumprodukter. I dag har Carpenter mærkningerne Øko-tex®, EU Ecolabel Flower og andre dermatologiske tests.