Med inspiration i hverdagen

Man finder nærmest ikke en anden skandinavisk legetøjsproducent med BRIOs erfaring, viden og succes med legetøj. Derfor skulle vi have BRIO som en del af vores sortiment her hos BabySam. De bestræber sig efter at skabe legetøj, som kan hjælpe børn med at udvikle sig. Leg er trods alt den sjoveste, letteste og mest fantasifulde form for læring for de små.

 

Med deres mange års erfaring indenfor legetøjsindustrien har BRIO fundet deres opskrift på succes: de har kombineret innovation med respekt for deres egen traditionelle og nedarvet håndværk, som gør deres produkter så unikke og elsket af børn og forældre. Deres mission er at skabe glade og lykkelige barndomsminder. Vi kan vist med sikkerhed sige, at vi alle har haft legetøj fra vores barndom, vi særligt kan huske og mindes gladeligt ved. Dette forsøger BRIO at opfylde ved hver design, produktion og salg. De vil gerne give nutidens børn den samme nostalgiske følelse, som vi til tider selv sidder med.

 

BRIOS legetøj fokuserer på langvarig bæredygtighed og holdbarhed. De bestræber sig på, at deres legetøj kan nydes generation efter generation uden nogen form for reparation eller erstatning, men samtidig bliver opfattet som moderne, friskt og innovativt. De håber på at kunne skabe tidløst legetøj, som kan appellere til børn i hele verden og give dem mulighed for at slippe fantastisen løs og skabe deres leg, historier og aktiviteter.

 

Kvalitetslegetøj kræver kvalitetsmateriale

Træ er essensen i meget af BRIOs legetøj og det har det været i mere end 100 år. De mener nemlig, at træ er et tidløst materiale, som er meget holdbart og som naturligt appellerer til børn og voksne. Alt deres træmateriale er bøg eller fyr og siden 2014 har alt deres træ været FSC®-mærket. Det vil sige, at der bliver ikke fældet mere træ end der plantes. De sikrer genplantede skove og at biosfære ikke bliver påvirket af deres legetøjsproduktion.

 

Selvom træ er deres hovedmateriale kan man også finde mange plastikdele i deres nuværende produktion, da de mener, at det kan tilføre legetøjet en unik legetøjsværdi. Dette materialevalg kræver selvfølgelig også stærke forpligtelse. De udsætter deres produkter for tests og godkender dem igennem strenge krav for at gøre det trygt og sikkert for dine børn at lege med dem. Der findes mange typer plastik, men BRIO bruger hyppigst termoplast, som er utrolig stødresistent og gør legetøjet mere slidstærk og robust mod voldsom leg eller uheld.