bisgaard børnesko

bisgaard er et brand, der har eksisteret siden 2005 og er ejet af ægteparret Marianne og Henrik. Marianne havde i forvejen tre skobutikker, men drømte om at designe sine egne sko. Parret får hurtigt fordelt arbejdsopgaverne; Marianne var kreativ og stod derfor selvsagt for designdelen, imens Henrik var den strukturerede, der ville finde sig bedst tilpas i salg- og marketingsafdelingen. Herefter tog det fart, og i dag finder du bisgaard på hylderne hos mere end 700 forhandlere rundt omkring i Europa. Brandet har fokus på at gøre livet sjovere og mere behageligt for børn med sko i fantastiske materialer, god pasform og nytænkende designs. Alle sko fra bisgaard (bortset fra gummistøvler) er lavet af kalveskindslæder, og det anbefales derfor altid, at du imprægnerer skoene, inden du sender din guldklump afsted i sine nye sko for første gang.

 

bisgaard hos BabySam

Har du en lille størrelse derhjemme, der så småt er begyndt at gå, så er prewalkers fra bisgaard et oplagt valg. Her får dit barn de bedste betingelser for at lære at gå. Skoene har en høj og fast hælkappe, der sikrer stabilitet og støtte til de små usikre fusser. Sko fra bisgaard er lavet i unikke designs med fine detaljer, som næsten ikke er til at stå for. Med sko her fra siden kan dit barn blive klar til enhver form for anledning, og du kan regne med, at der bliver taget godt hånd om dit barns fødder i bløde, åndbare materialer, der former sig efter dit barns fod.

 

bisgaard til børn i bevægelse

Uanset hvilken sæson og årstid du går i møde, så kan du klæde dit barn på med sko fra bisgaard. Deres termogummistøvler er perfekte til de våde og kolde dage i daginstitutionen, hvor der helt sikkert bliver plasket i vandpytter eller tumlet i fugtigt sand eller skovbund. Mangler du nyt overtøj til dit barn, der ligeledes kan stå distancen, når det kommer til vejret, så gå ikke glip af vores store udvalg af dette også. Det er altid nemt og hurtigt at handle her hos os. Vi sender dine varer afsted på kun 1-3 hverdage. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, så er der ingen grund til stress. Vi bytter nemlig dine varer i helt op til 365 dage efter dit køb. Dyk derfor ned i det spændende udvalg af sko fra bisgaard i dag og udvælg dem, dit barn bare ikke kan undvære.