Bbhugme hos BabySam

Bbhugme er dedikeret til at udvikle praktiske, funktionelle produkter, der er baseret på skandinaviske værdier. Produkterne her på siden er til alle slags kommende mødre, der ønsker at være komfortabel under hele graviditeten samt give hele familien den bedst mulige start på det nye liv med en nyfødt. Bbhugme gør det nemmere for dig at amme, sove og bare slappe af både under og efter din graviditet.

 

Her på siden finder du et flot udvalg af fantastiske produkter, der gør livet som gravid lidt nemmere. Køb eksempelvis en fleksibel pude, der er designet med det formål at støtte og aflaste din gravide krop. Den kan justeres i både tykkelse og længde, så du kan tilpasse den til lige præcis det, du skal brug den til. Derudover er den perfekt at bruge som ammepude, når din baby er kommet til verden, og det er derfor en pude du kan bruge i rigtig lang tid. Pudens lette vægt gør den nem at have med rundt, når du er afsted, hvilket absolut også er en fordel. Når du har fået barn, så gælder det om at gøre alting så nemt som overhovedet muligt for dig selv. Derfor kan det godt betale sig at tænke i anderledes løsninger. Selvom du nogle gange skal hive lidt mere op af lommen for at få fat i de smarte produkter, så vil du blive glad for det i sidste ende. Det giver nemlig noget mere livskvalitet, og eftersom livet med en baby i forvejen kan være hektisk, så kan du lige så godt gøre det lidt nemmere for dig selv.

 

Vi har alt i graviditetsudstyr

Når du har en lille en på vej, så er der rigtig mange ting, der skal købes og være styr på. Og alt imens du har travlt med at beslutte, hvilken barnevogn og autostol, der skal købes, så må du ikke glemme dig selv. Det er meget individuelt, hvordan kvindekroppen reagerer på en graviditet, men uanset hvad, så er der nogle ting, du kan købe, som vil gøre især sidste trimester lidt nemmere. Hos BabySam har vi et stort udvalg af ventetøj, ammeudstyr og andre barselsartikler, der hjælper dig godt igennem graviditeten og ud på den anden side. Køber du her fra siden i dag, så leverer vi dine varer på kun 1-3 hverdage. Skal du have shoppet en masse til dit barn, så glem ikke, at du gratis og uforpligtende kan booke en rådgiver til en af vores fysiske butikker. Her kan du få hjælp og vejledning til at træffe de rette beslutninger.