Siden deres udgivelse for snart 50 år siden har succesen og populariteten vokset sig markant og udviklet sig til alverdens forskelligt legetøj med Barbapapa-figurerne. Vi kunne derfor ikke lade være med at have deres legetøj her hos BabySam, da vi finder hele Barbapapa-konceptet utrolig bedårende og børnene holder uden tvivl utrolig meget af den store familie.

 

Mød den skønne Barbapapa-familie

Barbapapa-familien blev skabt af ægteparret arkitekt og designer Annette Tison og Uren Taylor, som er professor i matematik og biologi. De skabte denne farverige familie, som kan skifte form til alverdens ting og hvor missionen er at redde naturen. Barbapapa-serien er en af de første værker, som bragte økologi på banden og førte vej for dens budskab til de små.

 

Barbapapa-familien består af far Barbapapa, som er pink, mor Barbamama, som er sort, og deres 7 børn. Alle af familiens karakter har deres egen farve og personlighed. Barbabravo den røde sportsfan, Barbabright den blå videnskabsentusiast, Barbazoo den gule naturelsker, Barbabeau den sorte og behåret maler, Barbalala den grønne musikant, Barbabelle den lilla skønhedsdronning og Barbalib den orange kloge-åge. Der er uden tvivl en karakter til ethvert barn og personlighed og du vil også som forældre falde for denne underskønne familie.

 

På grund af deres store succes kan du faktisk finde Barbapapa-figurer på meget: service, farvekridt, som bamser, vågelampe, figurer, kuffertsæt og meget mere. Du vil garanti finde noget, som dit barn vil få gavn og glade af med motiver af Barbapapa-figurerne. Der er ligesom grund til at denne familie stadig er populær efter 50 år.

 

Fra inspiration til idé

Idéen til Barbapapa opstod i en Bistro i Paris. Men hvad med inspirationen...? Inspirationen for Barbapapa skete ved et tilfælde i Luxembourg Garden i Paris. Mens ægteparret gik tur, synes Taylor, at han hørte et barn spørge sine forældre for noget som hed ”Baa baa baa baa”. Eftersom han er amerikaner og ikke kan forstå fransk, spurgte han hustruen hvad det betød. Det var her barba a papa kom ind, altså barnet bedte om candy floss. Bagefter tog de på en lille bistro og her begyndte ægteparret at tegne Barpapa: lyserød og en rund form, som siden har udviklet sig til en familie på 9.