BAKOBA

BAKOBA er et dansk brand, der laver konstruktionslegetøj til børn. Her stræber de efter at bidrage til og booste børns egen kreativitet og udvikle deres motoriske evner. Konstruktionslegetøjet består af byggeklodser i holdbare og fleksible skummaterialer, og alting er selvfølgelig blevet testet og sikkerhedsgodkendt for at sikre de bedste vilkår for dit barn. Klodserne er bløde og kan kastes med og vrides helt uden at gå i stykker, og så kan de endda vaskes i vaskemaskinen. BAKOBA kan også bruges i badekaret, for klodserne kan nemlig også flyde og egner sig derfor perfekt som vandlegetøj. Er dit barn fan af LEGO, så kan BAKOBA faktisk kombineres med de populære LEGOklodser. Brandet har en klar vision om at gøre den gode leg til en vigtig del af barndommen – og dermed sagt også at mindske den digitale leg, hvor tablets og computere har fået lidt for meget magt.

 

BAKOBA hos BabySam

Hos BabySam er vi vilde med BAKOBAS ønske om at bibeholde den kreative leg blandt børn, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde flere forskellige muligheder for dette her på siden. BAKOBA tilbyder forskellige byggesæt og boxe. Byggesættene har numre fra 1 til 5, og derudover fås en juniorbox og en megabox. Jo højere nummere på byggesættet er, desto flere klodser og desto mere tilbehør kommer der med. Nummer 1 kan derfor ses som et slags begyndersæt, hvis du gerne vil prøve klodserne fra BAKOBA af først for at se om det er et hit, inden du investerer flere penge i de andre sæt. Megaboxen er til det barn, der bare elsker at bygge og konstruere, og som måske har en fremtidig bygningskonstruktør gemt i sig. Uanset hvad, så er legetøjet fra BAKOBA en fantastiske måde for dit barn at bruge sine kreative evner. Dit barn udvikler sine færdigheder både motorisk, men bliver også strategisk, og derfor er der rigtig mange gode grunde til at præsentere dit barn for byggeklodserne her fra siden. Legetøjet er til både piger og drenge, og kan bruges helt ned fra omkring 2 års-alderen.

 

Udfordrende legetøj til børn

Er du på udkig efter spændende legetøj, der vil motivere, udvikle og udfordre dit barn, så er BAKOBA absolut et godt bud. Men vi har selvfølgelig også meget andet legetøj, hvis du er i tvivl om, hvorvidt byggelegetøj er noget for lige præcis dit barn. Se derfor også, hvad vi har af eksempelvis musiklegetøj, spil og puslespil. Når du shopper hos os, så sørger vi altid for fri fragt til din lokale BabySam butik. Derudover kan du se frem til at modtage dine varer på kun 1-3 hverdage, og yderligere får du hele 365 dages fuld returret. Det bliver derfor ikke meget nemmere at være kunde her hos os, og vi er glade for at byde dig velkommen i vores enorme børneunivers, hvor du kan finde alt det, du mangler til dit barn.