Ardo

Ardo er et schweizisk familieejet selskab, der udvikler kvalitetsprodukter til medicinindustrien. Ardo er godkendt af Labor Standards Assurance System (LSAS). Denne internationalt anerkendte standard sikrer, at arbejdsgiverne anvender politikken på arbejdspladsen, herunder arbejdstagernes rettigheder, arbejdspladsforhold og styringssystemer. Et af hovedkriterierne i standarden er, at virksomheden eller ethvert selskab i forsyningskæden ikke bruger børnearbejde. Her hos BabySam finder du brystpumper og udstyr hertil fra Ardo. De prisvindende brystpumper bliver solgt med succes i et væld af lande verden over, og er udviklet med en helt særlig teknologi, der sikrer en barriere imellem brystmælken og eventuelle patogene stoffer.

 

Ardo hos BabySam

Der er flere forskellige årsager til, at du kan få brug for en brystpumpe. Helt lavpraktisk så får din partner også mulighed for at made barnet, hvis du pumper mælk ud og serverer det i en flaske i stedet. Det giver samtidig dig som mor lidt mere frihed til fx at tage ud af huset et par timer. For nogen kan det også være en nødvendighed at pumpe ud. Det kan være, hvis barnet er for tidligt født, eller hvis du skal i gang med amning igen efter en afbrydelse. Derudover kan det også forhindre spændinger i brystet. Her på siden kan du blandt andet købe en startpakke til din elektriske brystpumpe. Så kan du komme godt i gang med at pumpe ud. Har du allerede en pumpe, som du er godt i gang med at bruge, så kan du købe tilbehør som fx separate tragter dertil. Leder du efter andet tilbehør og udstyr til amningen, så finder du naturligvis også det her hos os, hvor vi har alt lige fra ammepuder og –indlæg til diverse cremer og amme bh’er.

 

Alt til amning og meget mere

Ammer du dit barn, så er der altså flere ting du med fordel kan anskaffe dig, som gør det nemmere og mere behageligt for både dig og dit barn. Køb derfor alt det du mangler her hos os. Du kan bestille dine varer ved blot få klik. Du altid 365 dages returret. Glem ikke at tjekke vores store udvalg af andre babyprodukter ud også. Vi har alt det, du skal bruge til tiden med din baby, heriblandt klapvogne, tøj og sko, babyalarmer, højstole, vugger, pusleudstyr og meget andet. Du finder alting fra gode og populære kvalitetsbrands, som du med garanti vil få glæde af mange år i fremtiden og eventuelt kan genbruge, hvis der skulle komme flere børn til med årene. Vidste du forresten, at du kan book en personlig rådgiver til en af vores fysiske butikker? Så kan du få kvalificeret hjælp, råd og vejledning, hvis du er i vildrede over, hvilke produkter du skal vælge – og det er både helt gratis og helt uforpligtende.