Sjov leg i badet

Bag Andemors Verden er Line Marie Wibroe, der siden 2011 har samarbejdet med mange forskellige brands om at skabe glæde for børn i hverdagen. Line har en baggrund som headhunter, men efter et længere alvorligt sygdomsforløb i hendes nærmeste familie, så gik det op for hende, at hun måtte skifte karriereretning. Det begyndte med at være en fascination for de badeænder, som engelske Opal London i sin tid producerede. Line blev forelsket i de store badeænder, og det var begyndelsen på Andemors Verden. I dag arbejder hun for et perlerække af internationale mærker og sælger legetøj til butikker rundt omkring i hele Nordeuropa. Hun har et fokus på børns leg med og glæde ved vand, og derfor er meget af legetøjet vandlegetøj.

 

Andemors Verden hos BabySam

Badelegetøjet kan med fordel også bruges i andre sammenhænge, som fx en tur på stranden eller i badeland. Dog skal du være opmærksom på at få gjort legetøjet omhyggeligt rent, når det har været brugt. Det har det nemlig med at samle bakterier og især, hvis det er legetøj med et lille hul i bunden, hvor der kan komme vand ind. Andemors Verden tilbyder også meget andet end vandlegetøj. Vælg fx en sød vaskevante formet som en dukke – så kan du slå to fluer med et smæk, ved både at skrubbe dit barn samtidig med at du kan lave teaterforestilling.

 

Alt i legetøj til dit barn

Er du på jagt efter nyt spændende legetøj til dit barn, så går du aldrig galt i byen hos BabySam. Vi har nemlig alt i legetøj lige fra badelegetøj, hoppedyr og gynger til tumlemøbler, musiklegetøj og meget andet. Alt sammen finder du fra gode kvalitetsbrands, der tilbyder legetøj til dit barn og lige præcis det udviklingsniveau han eller hun er på. Køber du her fra siden, så kan du være sikker på altid at modtage dine varer i løbet af 1-3 hverdage efter, at du har lagt din ordre. Køber du for mere end 299 kr., kan du oven i købet få dem leveret helt kvit og frit til GLS pakkeshop.