AeroSleep

Brandet har fire kerneværdier, nemlig innovation, medicinsk bevidsthed, integritet og saglighed. De holder sig altid opdaterede på den seneste forskning inden for vuggedød, allergi og nattesved, og fremstiller alle produkter under de strengeste kvalitetskrav overhovedet. Sidst men ikke mindst, så støtter AeroSleep faktisk Læger uden Grænser i Congo, og er dermed med til at hjælpe ofre for seksuel og kønsrelateret vold, samt give adgang til mad, vand og sanitære faciliteter.

 

AeroSleep hos BabySam

Vil du gerne sikre dig de optimale søvnforhold for dit barn, så går du altså ikke galt i byen med AeroSleep. Hos BabySam tilbyder vi mange forskellige produkter fra brandet. Du kan finde madrasser, topmadrasser, lagner og underlag til både senge, autostole og klapvogne, og således kan du altid være sikker på at tilbyde dit barn nogle ergonomisk korrekte ligge- og siddeunderlag. Det er nemlig vigtigt ikke kun for voksne, men også for børn og spædbørn at ligge og sidde korrekt, så du helt fra barnet er lille får indført nogle gode vaner, der hjælper til at modvirke, at barnet senere i livet får problemer med fx ryggen. Ved køb af en AeroSleep madras opnår du en masse praktiske og sikkerhedsmæssige fordele. Pga. den særlige måde madrasserne er designet på, så skal du ikke være bange for, at dit barn vender sig om i løbet af natten – madrasser er nemlig designet således, at dit barn sagtens kan ånde, selvom han eller hun ligger på maven. Derudover sørger madrassen for at udlede kroppens overskydende varme, og på den måde regulerer barnets kropstemperatur. Alle madrasser kan vaskes ved 60 grader, hvilket altid anbefales, idet støv, pollen osv. herved bliver elimineret.

 

Giv dit barn det bedste

Som forælder går du sikkert meget op i at kunne tilbyde dit barn de bedste betingelser her i livet. Og hos BabySam vil vi gerne gøre det nemt for dig netop at give dit barn det bedste. Derfor har vi samlet et hav af gode brands, der alle tilbyder noget forskelligt, både hvad angår priser og designs. Her er derfor noget for enhver, uanset om du er på udkig efter noget til din dreng eller din pige. Glem ikke, at du her i vores webshop får lynhurtig levering i løbet af kun 1-3 hverdage. Derudover får du altid fri fragt til GLS pakkeshop, hvis du køber for mere end 299 kr., og hele 365 dages landsdækkende returret.