Winther Børnebusser

Med en børnebus fra Winther bliver gåturen rundt om legepladsen eller ud blandt de rødligt gule blade i efterårsskoven pludselig lidt sjovere. Både for børnene og pædagogerne.
Børnene kan selv stige på bussen. De træder bare op på det lavtliggende trin og sætter sig til rette i et af de 4-6 komfortable sæder. Helt uden at skulle købe billet eller tænke på kontrolløren. Pædagogerne slipper på den måde for at skulle løfte ungerne ud og ind – og skåner derfor både ryg, arme og led. I stedet skal de kun koncentrere sig om, at passagererne sidder godt og så ellers passe deres nye job som chauffør.

Winther børnebus – skub børnene sikkert rundt
Inde i busserne er der sikkerhedsseler, så børnene kan sidde trygt og sikkert. Både seler og sæder kan tages ud og vaskes ved 60 grader – hvis nogen spilder, eller lidt mudder sprøjter op fra en vandpyt i skovbunden.

Børnene sidder sammen og kan snakke med hinanden, mens de kører rundt og kigger på omgivelserne. Er solen for stærk, eller begynder det at dryppe fra himlen, så kan I slå kalechen op – og børnene sidder i skygge og læ.

Skån ben og ryg med en børnebus
Børnebusserne fra Winther er udviklet med brugervenligheden og ergonomien i tankerne. De er designet, så der ikke eksisterer nogen skarpe hjørner eller kanter, man kan slå eller rive sig på. Busserne er udført i lette materialer, så det hverken overbelaster ben eller ryg, når I skubber dem af sted. 

Til at hjælpe med længere ture er der installeret en elmotor på flere af busserne, så de kan køre op til 6 km/t. Motoren lader op på kun 6-8 timer – og så er I klar til næste udflugt. På styret sidder et gashåndtag, der lader jer køre både frem og tilbage. Der er også en stopknap, så bussen aldrig risikerer at glide ud af hænderne.
På udflugter lægger børnene deres bagage i et aflukket rum på 50 liter. Så sker der ikke noget med madpakkerne. Dækkene sker der heller ikke noget med – de er nemlig punkterfri. Så lappesættet bliver bare hjemme på hylden.
Vil ungerne gerne have legesager med, så de kan udforske alle de nye, spændende steder, som de kommer frem til, har vi masser af nyt udendørslegetøj at vælge imellem.

20 / 100 / Alle
20 / 100 / Alle